Event: The Babadook in Q-Factory Amsterdam. Win kaartjes!

Q-Cinema is het nieuwe filmprogramma van het Amsterdamse muziekvenue de Q-Factory. Met regelmaat selecteert regisseur en filmkenner Dennis Alink een film die niet alleen geweldig is qua beeldvoering of verhaal, maar waarin ook een zeer belangrijke rol is weggelegd voor de muziek. Op donderdag 1 maart staat de Australische film The Babadook op het programma.

The Babadook - Official UK Online Trailer (2014)

De ‘The Babadook’ heeft in behalve een vertoning op het Imagine Filmfestival in Nederland helaas geen bioscooprelease gekregen, maar verscheen direct op DVD.
De film werd wereldwijd bejubeld en Dennis Alink noemt het de beste horrorfilm van dit decennium. Heeft het misschien te maken met het sterke verhaal dat stiekem over rouwverwerking gaat? Of is het de LGBT-gemeenschap die het monster in deze film hebben uitgeroepen tot gay-icoon waardoor hij nu wereldwijd op Prides verschijnt? Voor de film begint zal Dennis in inleiding geven waarin deze vragen en de muziek aan bod komen.

Donderdag 1 maart om 20:30u in de Q-Factory Amsterdam. Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar voor €5.

Welke kinderangst ben jij nooit ontgroeid?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angelique Gijsbertse
Angelique Gijsbertse
5 jaren geleden

Iemand onder die zich onder je bed verstopt. Een kinder angst die er nog steeds is.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x