Nieuwe trailer The Babadook

The Babadook - Official Trailer I HD I IFC Midnight

the-babadookAmelia en haar zevenjarige zoontje Samuel worden geplaagd door het verleden. Amelia’s man is overleden bij een auto-ongeluk toen hij haar naar het ziekenhuis bracht voor de bevalling. Samuel is hyperenergiek, agressief en onhandelbaar op school, terwijl Amelia slecht slaapt. Op een dag vindt zij in Samuels kamer het voorleesboek Mr. Babadook. Het blijkt een sinister verhaal over een duister mannetje dat moeder en zoon belaagt. Met het beeld van Mr. Babadook op haar netvlies worden Amelia’s nachten pas echt slapeloos en begint ze de grip op haar leven kwijt te raken.

De film was te zien op het Imagine Filmfestival. The Babadook slaat verder in Nederland de bioscoop over en verschijnt 1 maart 2015 op blu-ray/dvd bij A-Film.

Eerder was de trailer van het Sundance Film Festival al verschenen.

Sundance (2014) - The Babadook Trailer - Horror Movie HD

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Nieuwe trailer The Babadook”

  1. Best een coole griezelfilm uit Australië over een moeder en een zoontje (die overigens vrij onhandelbaar is) die getergd worden door een monster uit een mysterieus en creepy kinderboek. De sfeer is erg goed neergezet en de acteurs tillen de film naar een hoger niveau. Verwacht echter geen liters bloed of geweldige special effects, maar dat is echt geen gemis.

    Beantwoorden

Plaats een reactie