‘The Boy 2’ in de maak!

In 2016 verscheen de horrorfilm The Boy met onder meer Lauren Cohan en Rupert Evans. Nu hebben STXfilms en Lakeshore Entertainment kenbaar gemaakt dat er een vervolg in ontwikkeling is.
LAUREN COHAN stars in THE BOY Photo: David Bukach © 2015 STX Productions, LLC. All rights reserved.

In het origineel neemt de Amerikaanse Greta een baan aan als nanny in een Engels landhuis om op de achtjarige Brahms te letten. Wanneer ze aankomt, ontdekt ze dat Brahms helemaal geen jongetje is, maar een levensechte porseleinen pop. Bij het vertrek van de ‘ouders’ krijgt ze een strikte lijst met regels voor de opvoeding van Brahms. Al snel begint Greta deze regels te verwaarlozen en beetje bij beetje raakt ze er van overtuigd dat Brahms toch geen gewone pop is.

Regisseur William Brent Bell (The Devil Inside) keert terug voor de regie en Stacey Menear schrijft opnieuw het script. De cast staat onder leiding van Katie Holmes als ´Liza´ en Christopher Convery als haar zoon ‘Jude’.

Nadat een jong gezin verhuist naar Heelshire Mansion, maakt hun jonge zoon Jude (Christopher Convery) al snel een verontrustende nieuwe vriend, een akelig levensechte pop die hij Brahms noemt.

De opnames voor The Boy 2 moeten in januari beginnen. Er is nog geen releasedatum vastgesteld, maar eind 2019 of begin 2020 lijkt waarschijnlijk. Lees hier onze recensie van The Boy (2016).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie