The clowns are coming: Circus of the Dead

circus-of-the-deadClowns, er zijn mensen die niet van clowns houden, ik houd er wel van en zeker omdat ze zo’n fantastische kop hebben voor horrorfilms. De Amerikaanse filmmakers Billy Pon en Lee Ankrum zijn ook geïnspireerd geraakt door het circus en gaat dit jaar werken aan een film met nu al de smakelijke titel Circus of the Dead.

Als het circus naar de stad komt raakt een man verstrikt in een dodelijk spel waarin zijn moraliteit wordt getest, een sadistische clown dwingt hem om de dingen lief heeft in het leven op gruwelijke manieren onder ogen te zien.

De rollen in de film zijn weggelegd voor Russ Russo (Fillipe in Phileine zegt sorry), Bill Oberst Jr. (Abraham Lincoln in Abraham Lincoln vs. Zombies), Rebekah Herzberg, Jed Duesler, Ryan Clapp, Sergio Gracida, Rusty Edwards, Steve Brooks en Mike Williams. Circus of the Dead is het vervolg op de korte film Boy Doll (te zien op Youtube), maar zal zelf wel een volledige filmlengte hebben.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “The clowns are coming: Circus of the Dead”

  1. hm.. ik weet het niet. Zoveel goede horrorfilms met clowns zijn er nu niet echt (waarom iedereen met It wegloopt dattie zo geweldig is ?), dus ik ben een beetje gereserveerd.

    Beantwoorden

Plaats een reactie