The clowns are coming: Circus of the Dead

circus-of-the-deadClowns, er zijn mensen die niet van clowns houden, ik houd er wel van en zeker omdat ze zo’n fantastische kop hebben voor horrorfilms. De Amerikaanse filmmakers Billy Pon en Lee Ankrum zijn ook geïnspireerd geraakt door het circus en gaat dit jaar werken aan een film met nu al de smakelijke titel Circus of the Dead.

Als het circus naar de stad komt raakt een man verstrikt in een dodelijk spel waarin zijn moraliteit wordt getest, een sadistische clown dwingt hem om de dingen lief heeft in het leven op gruwelijke manieren onder ogen te zien.

De rollen in de film zijn weggelegd voor Russ Russo (Fillipe in Phileine zegt sorry), Bill Oberst Jr. (Abraham Lincoln in Abraham Lincoln vs. Zombies), Rebekah Herzberg, Jed Duesler, Ryan Clapp, Sergio Gracida, Rusty Edwards, Steve Brooks en Mike Williams. Circus of the Dead is het vervolg op de korte film Boy Doll (te zien op Youtube), maar zal zelf wel een volledige filmlengte hebben.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Billy "Bloody Bill" Pon
Billy "Bloody Bill" Pon
10 jaren geleden

Thanks for the coverage on Circus of the Dead!!! Stay bloody!!! Billy “Bloody Bill” Pon

netzotov
netzotov
10 jaren geleden

hm.. ik weet het niet. Zoveel goede horrorfilms met clowns zijn er nu niet echt (waarom iedereen met It wegloopt dattie zo geweldig is ?), dus ik ben een beetje gereserveerd.

domin8r
domin8r
10 jaren geleden

Captain Spaulding was enger dan Pennywise eigenlijk 😀

Maar dit zou wat kunnen zijn.. wie weet!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x