Luister de podcast HorrorPraat via Spotify, Apple iTunes of via Petje.Af.

The Evil Within 2 – Launchtrailer

Terwijl Nachtvlinders-collega Kim een paar bange dagen doormaakt om The Evil Within 2 te recenseren, knallen we de launchtrailer er in:

Launch Trailer [Red Band] | The Evil Within 2 (2017)

In The Evil Within 2, moet Sebastian Castellanos opnieuw de strijd aangaan met verschrikkingen in de nachtmerrie afkomstig uit het beruchte STEM. Deze keer, echter, is Sebastians missie van persoonlijke aard: hij is op zoek naar z’n dochter Lily, waarvan hij dacht dat hij ze jaren geleden verloren was. Het is een race tegen de klok en Sebastian moet Lily zien te redden voordat ze beiden verloren zijn in STEM.
Maar het zijn niet enkel de monsterlijke nachtmerries die door de straten van Union dwalen waarmee Sebastian geconfronteerd wordt in z’n zoektocht naar Lily…STEM is een wereld die omgebogen en gebroken kan worden naar de wil van een handvol verschrikkelijke individuen. En de echte horror kan de menselijke monsters zijn die erin vastzitten, met de fotograaf Stefano en de ‘rechtvaardige’ priester Theodore, beiden van plan om het verzwakte systeem naar hun wil om te buigen.
Ben je klaar om terug te keren naar de nachtmerrie? Vind je Lily voordat Stefano en Theodore de wereld uit elkaar trekken?


prijsvraag afgelopen, winnaars ontvangen bericht

Gamers, volg ons op ons Twitch-kanaal!

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten. Steun ook mijn podcast HorrorPraat!

Plaats een reactie

//