Nieuwe fantasy/horrorserie The Fades op BBC3

Paul is een jonge man die geteisterd wordt door apocalyptische dromen. Zijn vriend Mac kan hem niet helpen en ook zijn therapeut kan de dromen niet verklaren. Dan begint Paul ‘Fades’, de geesten van de dode mensen, te zien.

De Fades zijn overal, en normaliter kunnen levende wezens ze niet zien, ruiken, horen of voelen. Maar nu heeft een verbitterde en wraakzuchtige Fade een manier gevonden om de barrière tussen het dodenrijk en de wereld van de levenden te doorbreken. Paul en Mac, alsmede hun vrienden en familie bevinden zich in het oog van de storm. Alsof dat nog niet genoeg is, rust ook het lot van de wereld in de handen van Paul en Mac.

Iain De Caestecker speelt Paul ‘Fades’

The Fades is een coproductie met BBC America. De regie is in handen van Farren Blackburn (episodes 1-3) en Tom Shankland (episodes 4-6), de serie is geschreven door Jack Thorne. Iain De Caestecker speelt Paul, zijn vriend Mac wordt gespeeld door Daniel Kaluuya. Andere rollen worden gespeeld door Tom Ellis, Johnny Harris, Daniela Nardini, Lily Loveless, Claire Rushbrook, Theo Barklem-Biggs, Jenn Murray en Sophie Wu.

De serie zal bestaan uit 6 afleveringen van 60 minuten. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies wordt uitgezonden, wat dat betreft is de BBC berucht om zijn slechte berichtgeving. Het beste kun je de Facebookpagina van The Fades in de gaten houden voor updates.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z7clIVVUQko?rel=0&w=620&h=378]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
12 jaren geleden

Dát klinkt zeker interessant, ik ga ze in de gaten houden!

Gaetana
Gaetana
12 jaren geleden

Mijn eerste gedacht was: Ghost Whisperer. Niet mijn favoriete serie, desondanks ben ik nog wel nieuwsgierig naar deze ‘Fades’! Laat maar komen 🙂

Frank Mulder
12 jaren geleden

Trailer toegevoegd

Max
Max
12 jaren geleden

Ziet er interessant uit inderdaad. De vraag is alleen, blijft het bij apocalyptische dromen, of worden die nog werkelijkheid…

RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Dit heeft mijn aandacht 🙂

BBC maakt hele coole dingen soms Dr Who meest bekende voorbeeld uiteraard, maar dat is weer anders.

Twee jaar geleden hadden ze de serie Paradox, die was ook heel erg goed, maar helaas gestopt na een aantal afleveringen.

Frank Mulder
12 jaren geleden

Woensdag 21 september om 21u op BBC3.
Dat is dus 22u Nederlandse tijd.

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Wat goed dat er een datum is! Het zou niet de eerste keer zijn dat ik iets misloop op de BBC.

Frank Mulder
12 jaren geleden

Voor wie de eerste aflevering gemist heeft, de eerste aflevering wordt deze week nog een paar keer uitgezonden:

8
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x