Trailer The Forest – ‘spirits cannot rest there’

The Forest
Sara Price (Natalie Dormer) is een jonge Amerikaanse die afreist naar Japan om haar tweelingzus te zoeken die in een bos is verdwenen. Echter dit bos onderaan Mount Fuji draagt de naam Aokigahara Forest en is een plek waar Japanners heen gaan om zelfmoord te plegen…
Ondanks de waarschuwingen om niet van het pad af te gaan, treedt Sara het bos in om de waarheid achter het verdwijnen van haar zus te vinden. Maar alles wat ze vindt zijn boze en verbeten zielen.
The Forest
De bovennatuurlijke horror/thriller ‘The Forest’ geregisseerd door Jason Zada en gebaseerd op het script van David S. Goyer. In januari/februari beleeft ‘The Forest’ haar bioscooppremière in diverse landen zoals Engeland, Duitsland en in de VS. Helaas staat de film niet voor de Nederlandse bioscopen gepland.

Los van de onderstaande trailer is er ook een interactieve trailer te vinden hier.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Kijk hier wordt ik wel enthousiast over. Trailer ziet er goed uit. Die interactieve trailer is erg leuk om te doen, en ook grappig dat je vanuit daar via Google maps door het echte bos kan lopen. Ga hem zeker kijken!

Edwin Jansen
Edwin Jansen
7 jaren geleden

Lijkt me een heerlijke film om op groot scherm te gaan zien, jammer dat ze (nog ?) niet hier op de planning staat.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x