The Four Horsemen of the Apocalypse komen eind juli

fourhorsemenDe vier beruchte en gevreesde doodsrijders van de Apocalypse komen op 30 juli. De comic verschijnt in een speciale hardcover editie met een cover getekend door Ivan Khivrenko (S.T.A.L.K.E.R.).

The Four Horsemen of the Apocalypse bestond eerst uit drie boeken, geschreven door Michael Mendheim, Mike Kennedy en Sean Jaffe met tekeningen van Simon Bisley (Lobo, Sláine). De hardcover versie bevat alle drie de boeken en vele extra’s, zoals posters, schetsen en meer. Het boek wordt uitgegeven door Titan Comics.

Gebonden aan zijn taak door zijn bloed en opgevoed door de Orde van Solomon, Adam Cahill is een van de weinige krijgers die de taak hebben de Seven Heilige Zegels te bewaken, die het Einde der Tijden bevatten. Maar vele religies en culturen hebben een onheilspellende voorspelling gedaan dat een tijdloze kracht zal toeslaan en zonder genade de Orde zal verslaan.

Bekijk hier de trailer:

The Four Horsemen Of The Apocalypse trailer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x