Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

The Gift: Kijk de trailer voor deze psychologische thriller


Simon (Jason Bateman) en Robyn (Rebecca Hall) zijn een gelukkig echtpaar met een perfect leven tot ze Gordo (Joel Edgerton), een oud-klasgenoot van Simon, tegen het lijf lopen. De onaangekondigde bezoekjes en mysterieuze cadeautjes van Gordo blijken een dieper luguber geheim te dragen. Robyn gaat op onderzoek uit en langzaam sijpelt een angstaanjagende geschiedenis tussen Gordo en Simon binnen. Wat als het verleden nog niet klaar met je is?


De makers van The Purge, Insidious en Sinister werken mee aan The Gift, zij het als producenten. De regie, het script en één van de hoofdrollen zijn in handen van Joel Edgerton. De acteur is dit jaar ondere andere ook te zien in ‘Life’ en ‘Black Mass’ en schreef al een paar scripts. De plek op de regisseursstoel is nieuw voor hem. De Australische productie draait al in aan aantal landen en ontvangt positieve recensies. Vanaf 5 november draait ‘The Gift’ ook in de Nederlandse bioscopen.

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie

//