‘The Grey’ producent Mickey Liddell gaat op de duivelse toer

Momenteel draait ‘The Grey’, in de Nederlandse bioscopen. De producent hiervan, Mickey Liddell, is alweer bezig aan een nieuwe film, genaamd ‘The Occult’. Deze film wordt omschreven als een ‘art indie thriller’ en zal uitgebracht worden bij LD Entertainment.

‘Het verhaal volgt een kleine gemeenschap, die te maken krijgt met een voorspelling over de komst van de Duivel’s dochter. Vijf meisjes naderen hun achttiende verjaardag en een opeenvolging van moorden jaagt de gemeenschap angst aan. De vraag is of de profetie op het punt staat uit te komen? Of probeert iemand, diegenen die te veel weten, eeuwig het zwijgen op te leggen?’

Mickey Liddell en Pete Shilaimon zullen samen met Christian Christiansen (‘The Roommate’) verantwoordelijk zijn voor de productie van de film. Jennifer Hilton en Scott Holroyd zijn hierbij aangesteld als uitvoerende producenten.

Diverse acteurs zijn in onderhandeling voor een rol in de film. Om een paar namen te noemen: Rufus Sewell (‘Abraham Lincoln: Vampire Hunter’, ‘Dark City’), Anne Heche (‘Rampart’, ‘Nothing to Fear’) en nieuwkomer Alicia Debnam-Carey.

ColmMeanyDe acteur die al bevestigd is, is Colm Meaney. Hij is vooral bekend door AMC’s ‘Hell on Wheels’. Daarnaast is hij te zien in ‘Get him to the Creek’.

De planning is dat de film deze maand nog in productie gaat in North Carolina.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie