Trailer: The Hole 3D

The Hole 3dHet kon er niet slechter op worden, dachten de 17-jarige Dane en zijn 10-jarig broertje Lucas, wanneer hun alleenstaande moeder Susan besluit te verhuizen van New York City naar het slaperige stadje Bensonville.

Maar dan verandert alles wanneer ze een sinister gat vinden onder een vergrendeld luik in de kelder. Ze gooien een muntje naar beneden, maar horen het nooit de bodem raken en als ze een camera en zaklamp laten zakken, wordt er niets dan duisternis opgenomen, ze realiseren zich dat het een bodemloze koude put is.

Hopend op een aantal antwoorden over het verleden van het huis, vragen de broers het buurmeisje Julie mee naar het gat. Door vreemde schaduwen en nachtmerries die tot leven komen worden Dane, Lucas en Julie worden gedwongen om de confrontatie met hun angsten aan te gaan en een einde te maken aan het gat.

Eerder maakte regisseur Joe Dante succesfilms als Gremlins en Small Soldiers, maar zijn nieuwe film The Hole heeft minder succes. De film is al een half jaar af, maar er is tot op heden geen distributeur die de film wil verspreiden. En dan vraag je af waarom?

The Hole Official Trailer #1 (2012) - Joe Dante Movie HD

The Hole is volledig in 3D opgenomen, ziet er goed uit en tienerhorror/thriller is weer helemaal in. Volgens Pathé komt de film in augustus in de bioscoop, maar officieel staat er helemaal niks vast. Laten we hopen dat Pathé gelijk krijgt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie