The Last Exorcism trailer

the last exorcism

Een ernstige fundamentalistische christen, Louis Sweetzer, heeft contact opgenomen met de charismatische prediker Cotton Marcus als een laatste redmiddel voor zijn bezeten tienerdochter Nell. Wanneer de dominee arriveert op de boerderij van Sweetzer, verwacht hij een simpel routine exorcisme uit te voeren bij een gestoorde gelovige.

Jarenlang troggelde de dominee geld af van de gelovigen, de vele exorcismes zijn slechts een show en er is vaak niemand bezeten. Nu vlak voor zijn pensioen besluit de dominee open kaart te spelen en een documentaire van deze valse rituelen te maken. Maar bij aankomst op de reeds met bloed doordrenkte boerderij, is al snel duidelijk dat niets hem had kunnen voorbereiden voor het echte kwaad dat hij daar tegenkomt…

The Last Exorcism Trailer (HD)

The Last Exorcism is geschreven door Andrew & Huck Botko Gurland, wordt geproduceerd door Eli Roth en geregisseerd door Daniel Stamm. De film gaat eind augustus in de VS in premiere, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruben
Ruben
13 jaren geleden

Doet me een beetje denken aan Exorcism of Emily Rose (topfilm), alleen dan iets ‘horrorisher’…

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x