‘The Last Of Us’ krijgt Game Of The Year-uitgave

De volgens velen beste survival horrorgame ooit, ‘The Last Of Us’ van ontwikkelaar Naughty Dog, verschijnt 11 november opnieuw voor Playstation 3 in de winkels maar nu inclusief alle downloadbare content voor een lagere prijs. De game bevat nu een extra verhaallijn in de vorm van een prequel, genaamd ‘Left Behind’. Daarnaast zijn er verschillende maps toegevoegd voor de online multiplayer-functie en bevat de game nu een extra hoge moeilijkheidsgraad.
 
last of us
last of us case“Uitmelkerij!” zul je misschien denken, aangezien deze titel zich voor de ontwikkelaars al dubbel en dwars heeft terug verdiend maar dat is slechts één kant van de medaille. De game die exclusief voor de consoles van Sony is ontwikkeld, gaat vanaf halverwege november namelijk eindelijk voordelig over de toonbank met een permanente prijsverlaging, namelijk voor 39,95.  Voor zover bekend geldt dit alleen voor de PS3-versie. Afgezien van een incidentele tijdelijke aanbieding hier en daar is de game nooit echt goedkoop geweest. Inmiddels zijn er dusdanig veel exemplaren verkocht dat Sony heeft besloten de game voor minder weg te doen.
 
In ‘The Last of Us’ volg je de geharde overlever Joel met aan zijn zijde het meisje Ellie in een post-apocalyptische setting waarin de wereld is verwoest door een virusuitbraak. Als gevolg hiervan wordt het gros van de wereld bevolkt door hondsdolle zombie-achtigen. De vele lofuitingen waren meer dan terecht alleen vond ondergetekende de verhaallijn wel behoorlijk lineair en doen de Hollywood-invloeden nogal wat afbreuk aan het verhaal dat hier en daar oprecht aangrijpend wil zijn.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie