The Last Of Us: Part II verschijnt 21 februari 2020

De State of Play van Playstation was 24 september en daarin kwam de gloednieuwe trailer van The Last of Us: Part II in voor.

The Last of Us Part II | Release Date Reveal Trailer | PS4

We hebben er geduld voor moeten hebben, maar er is eindelijk een releasedatum vrijgegeven; 21 februari 2020. De dag die te boek zal staan met de hoogste ziekmeldingen, voorspel ik.

Naughty Dog, die het spel ontwikkeld, heeft ons zo lang in spanning gelaten omdat ze wilden wachten tot ze bijna klaar waren met het ontwikkelen en een datum met enige zekerheid konden geven. Lief van ze! Ze zijn er al vijf jaar mee bezig en bij hun begon het te kriebelen om eindelijk wat meer info erover te geven. Ze hebben een onwijs zware taak gehad om een waardig vervolg te geven aan een van de beste spellen van 2013, meerdere 10/10 scores heeft het eerste deel gehad en het was het snelst verkopende spel totdat GTA V uitkwam.

Naast deze trailer presenteert Naughty Dog ook een aantal verschillende edities van The Last of Us: Part II:

  • een collectors editie, een beeldje van Ellie van 30 centimeter, haar armbandje, een steelbook  hoes, een 48 pagina tellend boekje met artworkeen setje pins, nog meer  geprint artwork en om het af te maken, 5 stickers! En of dat nog niet genoeg is, krijg je ook een code voor een dynamisch ps4 thema, 6 PSN avatars en een digitale versie van het boekje met artwork.

  • een special editie die alle digitale content heeft van de collectors editie en een speciale steelbook hoes.

Voor de digitale verzamelaars is er ook een digitale Deluxe versie, met alle bovengenoemde digitale content en een standaard downloadversie van het spel. Als je een pre order plaatst op een van deze versies, krijg je twee items die je kan ontgrendelen bij de release: een grotere munitie capaciteit voor Ellie haar wapen en nieuwe recepten en upgrades om te maken .

Ik kan niet anders zeggen, wat een content. Voor de verzamelaar zeker iets om te overwegen. Ga jij The Last of Us: Part II halen? Laat het weten in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie