‘The Loved Ones’ – Bloederige horror in een zuurstokroze jurkje

Zuurstok roze jurkjeTiener Brent heeft een flinke depressie en last van zelfverminking doordat zijn vader omkwam bij een auto-ongeluk, hoewel Brent achter het stuur zat is het niet zijn schuld. Het enige lichtpuntje in het leven is Holly, zijn mooie en levendige vriendin, de enige ziel met wie hij over het ongeluk kan praten. Holly is natuurlijk ook zijn date eindejaarsbal. Maar Brent heeft ook de aandacht getrokken van Lola, de een opstandige einzelgänger. Lola wil naar het eindejaarsbal met Brent, maar die wijst haar af en dat is niet zo handig… What Lola wants, Lola gets.

Zuurstokroze horror

The Loved OnesDe Australische horrorfilm The Loved Ones is een extreme combinatie van een mierzoete meisjesfilm met een flinke dosis bloederige gore, zelfs de trailer is verschrikkelijk goed ondersteund met het door een vrouw gezongen Love hurts van Roy Orbison.

The Loved Ones - The Official Trailer HD

Deze zuurstokroze horrorfilm trekt nu rond de wereld via diverse filmfestivals, hopenlijk is The Loved Ones dan voor valentijnsdag 2011 op dvd te verkrijgen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie