Poster en trailer van The Mortal Instruments: City of Bones

the_mortal_instruments_city_of_bones_43008793_ps_1_s-low

The Mortal Instruments: City of Bones is gebaseerd op het eerste deel van de gelijknamige zesdelige boekenreeks van schrijfster Cassandra Clare (pseudoniem van Judith Rumelt). Waarvan het eerste deel City of Bones (Nederlandse boektitel: Stad van Beenderen) in 2007 uitkwam en het laatste deel moet nog verschijnen.

Clary Fray (Lily Collins) is een normaal meisje uit New York, totdat haar moeder wordt aangevallen door een demon en ze getuige is van een moord door een groep jongeren. Tot haar grote frustratie lijkt verder niemand van haar vrienden het te kunnen zien. De groep noemt zichzelf schaduwjagers, strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Op de een of andere manier voelt zich Clary zich tot de groep aangetrokken en stapt ze een wereld binnen waarin ze voor het eerst de waarheid achter haar familie ontdekt. Naast Lily Collins zijn er ook hoofdrollen weggelegd voor Lena Headey en Jonathan Rhys Meyers.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De film The Mortal Instruments: City of Bones draait vanaf 29 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Poster en trailer van The Mortal Instruments: City of Bones”

  1. Ik ben momenteel bezig met de boeken, die overigens erg tof zijn! (mits je van het genre en van young adult boeken houdt) Hier ben ik stiekem toch wel benieuwd naar, eens zien wat ze ervan gemaakt hebben.

    Beantwoorden

Plaats een reactie