The Nightmare of Eveline Shadow; een eenmalig horrorevenement in Amsterdam!

Vandaag onthullen de makers dat de real-life horrorgame The Nightmare of Eveline Shadow speelbaar zal zijn voor slechts EEN DAG! Niet meer dan enkele groepen van vier personen zullen de kans krijgen om dit te spelen als enige in de wereld.

The Nightmare of Eveline Shadow is een unieke samenwerking die is ontstaan door de eveneens ongebruikelijke omstandigheden die de coronacrisis met zich hebben meegebracht. In een ongekende samenwerking is het avontuurlijke, stijlvolle en intrigerende Renaissance Amsterdam Hotel gekozen om daar als eerste hotel een immersive en interactieve horrorbeleving neer te zetten.

Het is ongekend voor het Renaissance Amsterdam Hotel om een interactieve beleving van dit kaliber te hosten in ons hotel. Het verhaal van Eveline Shadow intrigeert en nodigt uit om op ontdekking te gaan. Dit zijn beide pijlers waarop Renaissance zich onderscheid van andere hotelsRalf Vaessen, Director of Sales & Marketing

Dit is geen spookhuis, de game is verhalend en volledig interactief en alleen de spelers bepalen het verloop. Dit is ook geen escape room, je duikt in een hele wereld met vele kamers en verhaal gedreven uitdagingen. Dit is ook geen videogame, de game vindt plaats op een echt gethematiseerde fysieke locatie met levende acteurs en jij staat er middenin.

“Dit is een real-life horror game zoals je ze nog niet eerder kent.
Een unieke blend die je zal meeslepen op een ontdekkingstocht waarin je de realiteit van de
buitenwereld zal vergeten.”
Jeroen van Hasselt, Game Designer

Over The Nightmare of Eveline Shadow

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek ‘The Nightmare’ vanuit haar
hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is
nog steeds voelbaar. Wanneer de realiteit aan het vervagen is en haar schrijfsels door de spookachtige gangen dwalen, durf jij door het verhaal te gaan om het tot een einde te brengen? De game zal je opslokken in de ijzingwekkende leegte en gangen van het gigantische Renaissance hotel in Amsterdam.

Features:

  • Slechts een dag speelbaar, ‘once-in-a-lifetime-event’
  • Unieke real-life horrorgame met verhalende en innemende ‘mechanics’
  • Meerdere professionele acteurs
  • Nieuw perspectief op horror dat niet alleen om schrikken draait.
  • Spelers bepalen het verloop van het spel
  • Afhankelijk van de spelerskeuzes 1,5 tot 2,5 uur beleving
  • Een ontdekkingstocht door meerdere verdiepingen, tientallen kamers en een dwaalspoor
    van gangen
  • Volledig gratis speelbaar!

Mensen die willen meedoen, maken kans door het volgende formulier in te vullen voor 13:00 uur op vrijdag 29 oktober. Genodigden ontvangen hun uitnodiging voor The Nightmare of Eveline Shadow met Halloween op 31 oktober. Het is voor een dag in november. Je kan je alleen aanmelden als team van 4, niet meer of minder. Zie voor meer details het aanmeldformulier.

Kijk voor meer informatie op hun Instagram, Facebook of op de officiële site.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie