The Nightmare of Eveline Shadow: nieuwe escape-experience in Amsterdam

In Amsterdam is in het eerste kwartaal van 2021 een exclusief en tijdelijk escape-evenement gepland. Het gaat om een real-life horrorevenement genaamd The Nightmare of Eveline Shadow. De ervaring zal zich op meerdere verdiepingen in een hotel centraal in Amsterdam afspelen en er zullen meerdere, professionele acteurs aan meedoen.

Het verhaal gaat over Eveline Shadow. Zij is een horrorschrijfster die op mysterieuze wijze uit haar hotelkamer is verdwenen nadat zij bezig was aan haar nieuwste boek. Maar er is iets aan de hand, haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar. The Nightmare of Eveline Shadow is een verhaal gedreven horrorbeleving die je meesleurt in de ijzingwekkende gangen van een premium hotel.

Een real-life horrorevenement is een op locatie speelbare beleving die je meesleept in een wereld waarin je de realiteit even vergeet. Zie het als een mix van horrorevenement, een escaperoom en een spel. The Nightmare of Eveline Shadow is een creatie van Meggy Pepelanova, Alexander Gierholz & Jeroen van Hasselt. Zij vormen samen een nieuw designcollectief. Zij zijn ook bekend van onder andere Amsterdam Catacombs en Entered: I Can Hear You.

The Nightmare of Eveline Shadow - Official Teaser

Helaas is er tot op heden nog geen precieze datum, sowieso willen ze even de lockdown en bijkomende maatregelen uitzitten. Als er meer zicht is op versoepelingen gaan ze meer bekend maken, aan de locatie van het evenement zit namelijk nog een ontzettend gaaf verhaal achter. Zie voor meer info de website van het evenement, hun Facebook of Instagram pagina.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Nightmare of Eveline Shadow: nieuwe escape-experience in Amsterdam”

Plaats een reactie