The NoSleep Podcast komt naar Amsterdam

Op 18 januari is het team van de horrorverhalenpodcast The NoSleep Podcast in Amsterdam. Na drie livetournees in Amerika maakt de meest beluisterde horror-storytellingpodcast in de wereld de oversteek naar Europa. The NoSleep-team neemt je mee in de angst die schuilt in de donkere uren wanneer je je ogen niet durft te sluiten. De boeiende liveshow bevat krachtige horrorverhalen die niet eerder te horen zijn geweest. Verwacht een meeslepende audio-ervaring van bijna twee uur, met een indrukwekkende muzikale score en griezelige geluidseffecten. Slapeloze nacht gegarandeerd!

NoSleep Podcast Live in Amsterdam

The NoSleep Podcast is ontstaan op Reddit, in het subforum Nosleep worden sinds het voorjaar van 2010 enge verhalen gedeeld (Inmiddels is die community gegroeid tot bijna 14 miljoen leden). In 2011 opperde Matt Hansen om een paar van deze verhalen te bundelen tot een audioboek of podcast. Een klein groepje werkte dit plan uit en in juni 2011 werd de eerste afelevering van de podcast gepubliceerd. Inmiddels zijn 13 seizoenen van soms wel 25 afleveringen gemaakt. Nieuwsgierig? Check hier de NoSleep Podcast Beginner’s Guide.

Op 18 januari kun je live aanwezig zijn deze podcast. Die zaterdagavond is The NoSleep Podcast vanaf 20u00 in De Duif Amsterdam. Kaarten kun je hier bestellen.


–prijsvraag afgelopen–

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie