The Nun heeft een eerste teaser! 6 september in de bioscoop


Wie had ooit verwacht dat The Conjuring van James Wan zou uitgroeien tot zo’n uitgebreide franchise? Er is één vervolg en er wordt gewerkt aan The Conjuring 3. De spin-off Annabelle kreeg vorig jaar een prequel en volgend jaar een vervolg. En later dit jaar volg de nieuwe spin-off The Nun. Vandaag is er de eerste teaser.

The Nun | Officiële trailer 1 NL ondertiteld | 6 september in de bioscoop

‘Witness the darkest chapter of The Conjuring Universe’ en ‘pray for forgiveness’, de promotieteksten liegen er niet om. De teaser belooft de nodige spanning. De regie is in handen van Corin Hardy met het script van Gary Dauberman. De hoofdrollen zijn voor Taissa Farmiga (American Horror Story), Bonnie Aarons (The Conjuring 2), Charlotte Hope (Game of Thrones) en Demián Bichir (Alien: Covenant)

Het verhaal draait rondom dominee Burke, die in Romenië de vreemde dood van een non onderzoekt.
Hoe het verder loopt zien we op 6 september als de film in Nederland in première gaat.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

Hier heb ik meer zin in dat weer een film over Annabelle. De non vond ik de meest griezelige antagonist uit de hele Conjuring serie. De scene dat ze uit dat schilderij naar voren komt is zeer memorabel.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x