The Outlast Trials: Nieuwe Outlast game met multiplayer

Red Barrels heeft zojuist een nieuw project aangekondigd: The Outlast Trials. Afspelend in het Outlast universum, tijdens de koude oorlog, moeten spelers hun eigen angsten overwinnen en die van andere testobjecten. Verder is er nog niet veel over bekend, de game is nog volop in ontwikkeling. Het ziet er naar uit dat dit een multiplayer game gaat worden.

De mede-oprichter David Chateauneuf stelt dat ze “nu ze klaar zijn met het concept, ze zich nu kunnen focussen op content, variatie en.. gore.” Op Facebook stellen ze dat de game niet in VR is, alhoewel het plaatje het dat wel doet vermoeden. Nou, vind ik niks erg, haha.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ik zal ontwikkelingen op de voet volgen en bij nieuws kan je dat hier lezen. Zit jij op een nieuw deel te wachten, wat vind jij van het hele multiplayer-element, moet dat er komen? Laat het weten in de comments.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

1 gedachte over “The Outlast Trials: Nieuwe Outlast game met multiplayer”

Plaats een reactie