Kinepolis Horror Night met ‘The Prodigy’

Een horrordecor, een horrorquiz én de nieuwe horrorfilm The Prodigy: bij de Horror Night op 8 februari trakteert Kinepolis alle horrorfilmfans op de ultieme avond uit.
Elke bezoeker waant zich bij de Kinepolis Horror Night in een ware horrorzone. Na de entree door een horrordecor, inclusief angstaanjagende sfeer en een bijzonder welkomstdrankje, wordt in de bioscoopzaal de horrorsfeer nog eens extra opgevoerd met een speciale horrorquiz. Alle in-cinema horrorbelevenissen zijn de ideale opwarmer voor de originele en spannende horrorfilm The Prodigy, die daarna op het grote scherm te zien is. Durf jij het aan? Nodig al je horrorvrienden uit en koop snel tickets voor de Kinepolis Horror Night op 8 februari!

Heftige reacties testpubliek

The Prodigy belooft een intense kijkervaring te worden. De film moest na een eerste vertoning in Amerika zelfs worden aangepast, omdat het publiek tijdens een testscreening te hard begon te gillen. Doordat ze nog moesten bijkomen van wat ze zojuist gezien hadden misten ze de daarop volgende dialoog, waardoor de scène erna opnieuw gemonteerd moest worden, aldus regisseur Nicholas McCarthy.

THE PRODIGY trailer

Wanneer haar jonge zoon Miles (Jackson Robert Scott, het jongetje uit It) zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah (Taylor Schilling uit Orange is the New Black) te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

Win 2 kaartjes voor de Horror Night

https://www.instagram.com/p/BtYzHBjFHjl/

Horror Night: The Prodigy

Datum: 8 februari 2019
De aanvangstijd verschilt per bioscoop; de inloop start een half uur voor aanvang van de film. Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Schagen, Oss, Zoetermeer.
Kijk online voor tijden & tickets (€ 11,50). De Horror Night is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 16 jaar.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Kinepolis Horror Night met ‘The Prodigy’”

  1. “De film moest na een eerste vertoning in Amerika zelfs worden aangepast, omdat het publiek tijdens een testscreening te hard begon te gillen.”. Ja, ja. Dat zeiden ze vorig jaar bij Hereditery ook. Pure marketing onzin en ik geloof er werkelijk niets van.
    Of ze moeten de zaal vol hebben gezet met mensen die normaal gesproken alleen naar Sneeuwwitje of Assepoester gaan.

    De film lijkt wel aardig als je de trailer moet geloven, maar aangezien hij met dezelfde marketingtrucs als Herditary wordt geplugd, heb ik er eigenlijk weinig vertrouwen in.

    Beantwoorden

Plaats een reactie