In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

The Purge tv-serie keert terug

Vorig jaar werd het eerste seizoen van de tv-spinoff van The Purge uitgezonden. In Nederland te zien via Amazone Prime Video. Dit najaar volgt seizoen 2.

De horrorfilm The Purge ging in 2013 in première, er volgden nog drie delen en inmiddels wordt er gewerkt aan The Purge 5. Daarnaast werd er vorig jaar een 10-delige The Purge-serie uitgezonden waarin we met meer diepgang compleet verschillende personages volgen. Echter zal tijdens de serie blijken dat ze meer met elkaar verbonden zijn.

Seizoen 2 van The Purge gooit het over een andere boeg. Dit keer staat niet het jaarlijkse Purge-evenement centraal, maar het jaar tussen twee evenementen in.

THE PURGE Is Back - Season 2 | USA Network

In The Purge seizoen 2 keren William Baldwin (David Ryker), Reed Diamond (Albert Stanton), Fiona Dourif (Tavis), Jessica Miesel (Alison), Paulina Gálvez (Catalina) en Dominic Fumusa (Pete) terug. Nieuw in de cast zijn Derek Luike, Rchelle Aytes, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen.

The Purge TV Series | Season 2 Teaser | on USA Network

The Purge seizoen 1 verschijnt 11 september op dvd & bluray. Seizoen 2 begint 15 oktober op een Amerikaanse tv-zender, wanneer het precies zal beginnen op Amazon Prime Video is nog niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//