A Quiet Place 2 komt in 2020

Als een film met een budget van $17 miljoen een slordige $330 miljoen opbrengt, is het bijna zeker dat er een vervolg komt. Ook al is het origineel een mooi rond verhaal. A Quiet Place krijgt in 2020 een vervolg.

Het was al even bekend dat er werd nagedacht over een vervolg, maar nu Paramount Pictures in Amerika de film A Quiet Place 2 voor 15 mei 2020 op de agenda’s heeft gezet is het officieel. Producent Andrew Form bevestigde eerder tegen Collider dat regisseur John Krasinski zeker betrokken zal zijn bij het vervolg, maar of hij terugkeert voor de regie is niet duidelijk. Evenzo is belangrijk in hoeverre de schrijvers van het verhaal, Bryan Woods en Scott Beck, betrokken zullen worden bij deel 2. Hierover is nog niks bekend. Nu weten we alleen dat er aan wordt gewerkt.


Lees hier onze recensie van A Quiet Place, de film komt deze maand uit op BD en DVD.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “A Quiet Place 2 komt in 2020”

  1. Ik ben bang dat dit bijna alleen maar kan tegenvallen. De eerste was origineel. Een tweede zal dat niet meer zijn. En als er dan ook nog een andere regisseur en schrijvers op komen, dan wordt het waarschijnlijk zo iets als “Blair Witch 2″… (voor de duidelijkheid, ik vind dat die nooit onder die titel gemaakt had moeten worden, maar dat is natuurlijk persoonlijk…)

    Beantwoorden

Plaats een reactie