The Sinking City (PC, PlayStation 4 en Xbox One) komt pas 27 juni

Kon je niet wachten op 21 maart? Helaas, de releasdatum van The Sinking City  (PC, Playstation 4 en Xbox One) is uitgelopen. De makers van de game kondigen de naar 27 juni verschoven release aan in de volgende video:

The Sinking City | New Release Date Announcement

The Sinking City
BigBen en Frogwares beschrijven de game als volgt:
The Sinking City speelt zich af in de jaren 20 en is een actie- en onderzoeksgame in een open wereld, geïnspireerd door de boeken van horrormeester H.P. Lovecraft. Als Charles, een privédetective, die naar Oakmont, Massachusetts gaat moeten spelers de oorzaak achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Binnen deze beklemmende, duistere sfeer moet de speler de oorsprong ontdekken van wat het ook is dat de stad en de geesten van haar inwoners in zijn greep houdt.

De trailer oogt fantastisch, een klein beetje uitloop zal de game waarschijnlijk alleen maar mooier maken en de ervaring nog beter. Geduld is een schone horrorzaak.

The Sinking City | Death May Die Cinematic Trailer | PS4

The Sinking City is te reserveren via Bol.com.

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie