The Sinking City: Twaalf minuten gameplay & pre-order bonussen

Frogwares lanceerde deze week een twaalf minuten lange gameplay van The Sinking City (Playstation 4, XBOX One en PC).  De game komt uit op 27 juni, en met deze twaalf minuten inclusief wat extra verdiepend commentaar kun je alvast een kijkje nemen in de wondere wereld van de privédetective Charles.

The Sinking City speelt zich af in de jaren 20 en is een actie- en onderzoeksgame in een open wereld, geïnspireerd door de boeken van horrormeester H.P. Lovecraft. Als Charles, een privédetective, die naar Oakmont, Massachusetts gaat, moeten spelers de oorzaak achterhalen van een rampzalige, bovennatuurlijke overstroming. Binnen deze beklemmende, duistere sfeer moet de speler de oorsprong ontdekken van wat het ook is dat de stad en de geesten van haar inwoners in zijn greep houdt.

Pre-order Bonussen

De game is nu al als pre-order te verkrijgen en komt uit op 27 juni. In de pre-orde zitten wat extra’s. Zoals, een exclusief geweer en het onderzoekerspakket. Met daarin een kickstart te maken tijdens je avontuur: een exclusieve privédetective-outfit, toegang tot een EHBO-doos en antipsychotica, plus een beginvoorraad met productiemiddelen. En een fysieke kaart van Oakmont!

En hierbij nog wat beelden:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie