Vreemdelingen komen nooit alleen: The Strangers Trilogy

Lionsgate heeft bekend gemaakt dat ze bezig zijn met drie nieuwe The Strangers-films. Dit willen ze verpakken in The Strangers Trilogy en moet ergens in 2024 uitkomen.

The Strangers Trilogy

Comic Con vindt plaats in oktober in New York. Tijdens dat evenement komt er een exclusieve first look, volgens de grote filmstudio. Dit is te lezen op het gloednieuwe Twitter (X) account.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Er is nog geen idee wat dit precies inhoud en hoe ze van plan zijn dit aan te pakken, maar ik ben enthousiast. Ik hou erg van de twee Strangers-films; The Strangers uit 2008 en The Strangers: Prey at Night uit 2017. Zou deze aankondiging betekenen dat er volgend jaar ineens drie nieuwe films in dit universum zijn?

De acteurs die er in spelen zijn Madelaine Petsch (Riverdale), Froy Gutierrez (Hocus Pocus 2), Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) en Gabe Basso. De regie is onder handen van Renny Harlin (CliffhangerDeep Blue SeaDie Hard 2), die handelt naar een script van Alan R. Cohen en Alan Freedland (The Freak BrothersDue Date).

The Strangers Trilogy

Het project is gebaseerd op de originele horrorreeks en draait om Petsch, die met haar oude vriend (Gutierrez) het land doorkruist. Ze willen een nieuw leven beginnen in het noordwesten van de Stille Oceaan. Hun auto begeeft het in een klein stadje in de buurt van Oregon. Ze zijn daardoor gedwongen de nacht door te brengen in een afgelegen Airbnb. Hier worden ze van zonsondergang tot zonsopgang geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen.

We moeten nog even wachten op Comic Con volgende maand, maar dan weten we meer over The Strangers Trilogy. Stay tuned!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie