Trailer The Terror … overleven na een schipbreuk op de Noordpool

Je oorlogsschip ‘The Terror’ noemen klinkt logisch, maar de bemanning van het schip dat onderdeel was van een expeditie om een noordelijke doorvaart om Noord-Amerika te vinden weet wel beter. Het is terror wat hun 180 jaar geleden is overkomen.

‘The Terror’ is een nieuwe serie van de Amerikaanse tv-zender AMC (The Walking Dead) en vertelt het verhaal van het gevecht om te overleven als het schip vast komt te zitten in de ijzige kou. Eerder verscheen al een teaser, nu is er een trailer van ruim twee minuten te zien:

THE TERROR Official Trailer #2 "This Place Wants Us Dead" (HD) AMC Suspense Series

De mannen aan boord van HMS Terror hebben goede verwachting de Noordwestelijke Doorvaart te vinden. Wanneer de leider van de expeditie, Sir John Franklin, een vreselijke dood tegemoet gaat, neemt kapitein Francis Crozier het commando over en leidt hij zijn overlevende bemanningsleden op een laatste, wanhopige poging om over het ijs naar het zuiden te vluchten.

Maar als de winter nadert, als scheurbuik en honger meer verschrikkelijk worden, en als de verschrikking op het ijs hen naar het zuiden achtervolgt, beginnen Crozier en zijn mannen te vrezen dat er geen ontsnapping mogelijk is.

Met de aankondiging zou de serie wereldwijd bij AMC te zien zijn, we hopen dat dit nog steeds de planning is er we vanaf maart naar deze terror kunnen kijken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie