November in de bios: The Thing (Matthijs van Heijningen Jr.)

the thing prequelDe hele Nederlandse genrewereld was verbaasd, even leek het er op dat de prequel op The Thing door de Nederlandse regisseur Matthijs van Heijningen Jr. niet in de Nederlandse bioscopen zou gaan draaien. Maar misschien raakten we te snel in paniek, Universal heeft The Thing van Matthijs van Heijningen Jr. op de kalender gezet voor 3 november 2011.

Het verhaal van The Thing Prequel spitst zich toe op Kate Lloyd, een doctoraatsstudente die zich aansluit bij een Noors onderzoeksteam dat in Antarctica een buitenaards ruimteschip heeft ontdekt. Wanneer een gevangen organisme uit het toestel bevrijd wordt en aan een reeks aanvallen begint, wordt Kate verplicht om samen met een onbedreven helikopterpiloot orde op zaken te stellen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2H4h0b4hv9I?rel=0&w=620&h=378]

The Thing (prequel) draait vanaf 3 november in de bioscoop, in september verschijnt John Carpenter’s The Thing opnieuw op Blu-ray.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “November in de bios: The Thing (Matthijs van Heijningen Jr.)”

 1. Gisteravond nog het origineel bekeken. Ik heb deze film alleen al dit jaar ruim 10 x gezien. Blijft een topper. Ik ben erg benieuwd naar de prequel en hou in gedachte dat deze het wel meot opboksen tegen deze topper. De trailer vind ik erg tof en de sfeer proeft ook als die van Carpenter. Ik lig met een slaapzak voor de bios in November! 😀

  Beantwoorden
 2. Gelukkig.
  Ik was al bang dat ons wederom een pareltje onthouden zou worden.
  John Carpenters the Thing is mijn all time favo. Maar deze pre-quel lijkt me ook heel erg gaaf geworden. Ben zeer benieuwd.

  Beantwoorden
 3. The Thing is me favoriete film aller tyde. Zal weinig verandering in brengen fo sho! Ben fuckin’ benieuwd naar de prequel! Eindelyk… Na de redelyk to goeie game op de PS2 (sequel), ben ik rete-benieuwd naar die film, van een NL-er nota bene! I utterly love this shit!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie