The Trench, krijgt Aquaman een horror-spinoff?

Jason Momoa trok als Aquaman afgelopen tijd vele mensen naar bioscoop en bracht meer dan een miljard dollar op. Geen worder dat Warner Bros nadenkt over een vervolg op deze DC Comics superheldenfilm. De richting die ze kiezen is wel opvallend, ze hebben Noah Gardner en Aidan Fitzgerald aangesteld om een horrorscript te schrijven rond de Trench, dodelijke amfibieën die we kennen uit Aquaman. De werktitel is The Trench.

Het personage Aquaman verscheen al in november 1941 in een van DC’s comics, maar de monsterlijke wezens The Trench zijn pas in 2011 bedacht met de nieuwe Aquaman-reeks. Het waren oorspronkelijk inwoners van Atlantis, tot dat deze zonk. Ze raakten geïsoleerd van de andere overlevenden en veranderden langzaam in de vraatzuchtige monsters.


James Wan, regisseur van Aquaman en vele horrorfilms, is samen met Peter Safran betrokken als producent. Naar verluidt krijgt het duo niet hetzelfde budget als de andere DC superheldenfilms.
Het lijkt er op dat de Aquaman-cast (nog) niet betrokken is bij deze plannen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x