The Veil trailer – Jessica Alba onderzoekt een sekte

The VeilThe Veil is de eerste film van regisseur Phil Joanou en komt uit het horrorproductiehuis Blumhouse. De film verschijnt deze maand direct op VOD/DVD in Amerika. Deze trailer belooft een zeer heerlijke actieve bovennatuurlijke horrorfilm.

25 jaar na een massale zelfmoord gestimuleerd door een charismatische sekteleider (Thomas Jane), duikt een documentairemaakster (Jessica Alba) in de geschiedenis en volgt de enige overlevende (Lily Rabe) om uit te vinden wat er echt gebeurd is dat dag. Wat ze ontdekken gaat verder dan het occculte gedrag en neigt in het bovennatuurlijke.

Exclusive 'The Veil' Trailer Starring Jessica Alba and Thomas Jane

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Ik denk niet dat het een zeer goede film zou zijn, maar wel een leuke film om een keer te kijken. Zou hem zeker wel 1 keer kijken als hij uitkomt.

Angelique Gijsbertse
Angelique Gijsbertse
7 jaren geleden

Lijkt mij wel wat voor ons horror avondje. Snackies en min 3. films en ons weekend is weer begonnen. Denk dat dit een leuke is om te zien voor ook de mindere die-hard onder ons.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x