“The Visitor” Hellboy’s meest mysterieuze spin-off

\De wereld van Hellboy kent oneindige mysteries en geheimen. Beetje bij beetje worden deze onthuld en ontrafeld in de vele strips en spin-offs van Hellboy. In The Visitor: How And Why He Stayed wordt een van de grootste mysteries onthuld.
hellboy-the-visitor
In de mini-serie Hellboy: Seed of Destruction kregen lezers een glimp van een vreemd alienras, die blijkbaar toezicht houdt op alle paranormale gebeurtenissen op aarde. En niet alleen dat. Blijkbaar was een van hen op aarde in 1944 met de taak om Hellboy te doden, maar besloot hem te sparen op het laatste moment.

Hoe en waarom die alien op deze beslissing kwam zal worden vertelt in de nieuwe vijfdelige serie The Visitor: How and Why He Stayed. Mike Mignola en Chris Roberson (iZombie) zullen het verhaal schrijven die zal vertellen wie deze aliens zijn, waarom deze alien huurling naar de aarde was gestuurd en wat hij gedaan heeft in al die jaren na 1944. Een klein voorproefje zal worden getoond in de komende Hellboy: Winter Special 2017 die zal uitkomen op 25 januari 2017.

De vijfdelige serie zal ook het debuut zijn voor tekenaar Paul Grist (Jack Staff, Kane) in de Hellboy wereld. Hij weet nog goed toen deze vreemde alien huurling werd geïntroduceerd in de Hellboy strips, maar opeens stierf zonder enig antwoord wie hij precies was. Grist kon niet geloven dat zo’n personage opeens het loodje legde dat nog zoveel te vertellen had. En Grist mag dat nu doen.

The Visitor: How and Why He Stayed Teaser Trailer

Roberson vertelt dat The Visitor gaat over een vreemdeling in een vreemd land. Gestrand op aarde voor meer dan 50 jaar, observeert deze alien de vermogen van de mensheid om lief te hebben, maar ook om te vernietigen. De geschiedenis zal voorbij komen en hoe het leven tussen de mensen de alien zal vormen tot wie hij nu is.

Dark Horse Comics publiceert het eerste deel van The Visitor: How and Why He Stayed op 22 februari 2017. De meest mysterieuze spin-off van Hellboy tot nu toe.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie