Geniet van ‘The Void’ poster & trailer

THE VOID Teaser Trailer (2017)

In The Void vindt officer Daniel Carter (Poole) tijdens zijn routine patrouille een met bloed doordrenkt, mank figuur op een verlaten stuk weg. Hij brengt de jongeman naar een nabijgelegen landelijke ziekenhuis … bemand door vreemde verplegers, om te ontdekken dat patiënten en personeel daar allemaal transformeren in iets onmenselijk. Als de horror aan kracht groeit, leidt Carter de andere overlevenden op een helse tocht in de ondergrondse diepten van het ziekenhuis in een wanhopige poging om de nachtmerrie te beëindigen voordat het te laat is.
The Void - Official Teaser

‘The Void’ is tot stand gekomen via een succesvolle crowdfundingcampagne. De Canadese horrorfilm is geregisseerd door Jeremy Gillespie en Steven Kostanski. De hoofdrollen zijn voor Aaron Poole, Daniel Fathers, Kathleen Munroe, Ellen Wong, Art Hindle en Kenneth Welsh. De film zal in april in Amerika op vod verschijnen.

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

1 gedachte over “Geniet van ‘The Void’ poster & trailer”

Plaats een reactie