The Walking Dead comicreeks stopt

Vandaag verschenen The Walking Dead #192 en #193, de laatste twee comics in de 15,5 jaar lopende reeks van bedenker/schrijver Robert Kirkman en tekenaar Charlie Adlard.


In de laatste comic schrijft bedenker/schrijver Robert Kirkman:
“Ik zeg het nog een keer, ik houd van (hield van … oh god, ik ben niet klaar voor het gebruik van de verleden tijd) het schrijven van deze serie. Ik wil echt niet dat het eindigt. Ik ben eigenlijk … nogal onrustig sinds ik het script voor dit nummer heb geschreven. De hele zaak voelt gewoon … raar. In zekere zin lijkt het vermoorden van deze serie veel op het vermoorden van een belangrijk personage. Veel, veel moeilijker … maar hetzelfde gevoel. Ik wil het niet doen. Ik blijf liever doorgaan … maar het verhaal vertelt me ​​wat het wil en wat het nodig heeft. Dit moet gebeuren. Of ik het wil of niet.”

Heb jij de comics gelezen? Vind je het jammer dat het stopt?

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders.

Plaats een reactie