The Walking Dead comicreeks stopt

Vandaag verschenen The Walking Dead #192 en #193, de laatste twee comics in de 15,5 jaar lopende reeks van bedenker/schrijver Robert Kirkman en tekenaar Charlie Adlard.


In de laatste comic schrijft bedenker/schrijver Robert Kirkman:
“Ik zeg het nog een keer, ik houd van (hield van … oh god, ik ben niet klaar voor het gebruik van de verleden tijd) het schrijven van deze serie. Ik wil echt niet dat het eindigt. Ik ben eigenlijk … nogal onrustig sinds ik het script voor dit nummer heb geschreven. De hele zaak voelt gewoon … raar. In zekere zin lijkt het vermoorden van deze serie veel op het vermoorden van een belangrijk personage. Veel, veel moeilijker … maar hetzelfde gevoel. Ik wil het niet doen. Ik blijf liever doorgaan … maar het verhaal vertelt me ​​wat het wil en wat het nodig heeft. Dit moet gebeuren. Of ik het wil of niet.”

Heb jij de comics gelezen? Vind je het jammer dat het stopt?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie