The Walking Dead-bedenker werkt aan een exorcismereeks

ExorcismeRobert Kirkman, de man achter de comics en de televisiereeks The Walking Dead, werkt aan een nieuwe serie – zowel voor TV als comics. Deze keer staan er geen zombies centraal, maar duikt Kirkman onder in de wereld van het exorcisme.

De serie zou draaien rond Kyle Barnes, die sinds kindsbeen af bezeten is. Nu is Kyle volwassen en wilt hij een spirituele zoektocht ondernemen op zoek naar antwoorden. Maar wat Kyle Barnes niet weet is dat de waarheid meteen het einde van de wereld kan betekenen.

Voor de televisiereeks zal Robert Kirkman terug samenwerken met Fox International Channels en producer David Alpert, die ook verantwoordelijk zijn voor de succesreeks The Walking Dead. Volgens Fox International Channels zal de reeks alvast een unieke televisiereeks zijn. De wereld van de duiveluitdrijvingen en exorcisme was de voorbije jaren al vaker een inspiratiebron voor heel wat films, maar het onderwerp stond nooit eerder centraal in een televisieserie. Zij hopen dan ook dat de reeks het genre nieuw leven kan inblazen, net zoals The Walking Dead deed voor de zombieverhalen.

De comics zullen verdeeld worden door Skybound en Circle of Confusion. Voorlopig is nog bekend wanneer de comic en de tv-serie zouden mogen verwachten.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ik ben al jaren fan van The Walking Dead comics en vind de televisiereeks ook erg gaaf, dus ik ben wel benieuwd of Kirkman er ook in een ander genre iets cools van kan maken. Als The Walking Dead er maar niet onder hoeft te lijden 😉

Frank Mulder
10 jaren geleden

Klinkt als een goed idee, wel ambitieus om meteen te gaan voor tv én comic. Denk dat het verstandiger zou zijn om met één medium te beginnen

Jeroen
Jeroen
10 jaren geleden

Foutje in de title, the Walking Death!

Klinkt verder wel interessant, als het van hetzelfde caliber wordt als de comics van TWD kan het bijna niet misgaan!

Frank Mulder
10 jaren geleden
Antwoord aan  Filip Aelbrecht

Dat klinkt inderdaad als een logisch idee.

Panda
Panda
10 jaren geleden

Ben super benieuwd naar deze reeks!

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x