Games voor Hellraiser, Scream en Children of the Corn?

Nou misschien wel, The Weinstein Company (TWC) heeft aangekondigd dat ze ook gaan richten op games, onder de vlag TWC Games zullen er voor de films van The Weinstein Company en Dimension Films diverse games worden ontwikkeld. TWC gaat hiervoor de samenwerking aan met Beefy Media, de gamestudio van (oud-Capcom) Adam Boyes.

De filmcatalogus van The Weinstein Company en Dimension Films is groot, te beginnen met de recente Oscarwinnaars The Fighter en The King’s Speech, maar ook The Clerks, Hoodwinked!, Superhero Movie en Inglourious Basterds. Opvallend is dat TWC Games in het persbericht specifiek de volgende vijf horrorfilms noemt: Scream, Hellraiser, Halloween, Scary Movie en Children of the Corn.

The Weinstein Company GamesBob Weinstein is verheugd met de nieuwe bedrijfstak: “De markt voor games verandert in hoog tempo. Met een brede keus digitale platformen zijn er voor ons vele nieuwe mogelijkheden om een breder publiek aan te spreken met interessante, kwalitatieve en betaalbare games.”

Het is dus nog even wachten welke games er ontwikkeld gaan worden, maar met de aanstaande release van Scream 4, zou het mijn niets verbazen als er al aan een game hiervoor wordt gewerkt.

Van welke films willen jullie graag games zien?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Twitch-horror
Twitch-horror
12 jaren geleden

een hellraiser game lijkt me egt awsome

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x