Ook The Woman in Black 3 en 4 in de planning

the-woman-in-black-angel-of-death
The Woman in Black was een succesvolle film voor Hammer Films, het vervolg The Woman In Black: Angel Of Death staat al de planning voor begin 2015. In een interview met Total Film laat CEO Simon Oakes doorschemeren dat hij graag ook een deel 3 en 4 voor The Woman in Black maakt: “If your second’s successful, then your third, then you’ve got a franchise. I just don’t believe in the notion that you can press a button and create a franchise, but, I mean, I’m definitely planning 3 and 4…”

The Woman in Black 2: Angel of Death is nu volop in productie en vervolgt het verhaal 40 jaar na deel 1.
Terwijl het bommen regent op Londen in de Tweede Wereldoorlog wordt een groep schoolkinderen geëvacueerd met Eve, hun jonge en mooie lerares, naar het veilige Engelse platteland. Ze worden naar een oud en verlatenlandgoed gebracht, afgesneden van het vasteland met een dam: het Eel Marsh House. Eén voor één beginnen de kinderen zich vreemd te gedragen. Tot de lokale militaire commandant Harry ontdekt dat er een duistere kracht is ontwaakt, mogelijk nog gevaarlijker dan de Blitz op Londen. Eve moet nu de strijd aangaan met haar eigen demonen om de kinderen te redden van The Woman in Black.
woman-in-black-angel-of-death-1
De regie is in handen van Tom Harper, het script door Jon Croker in samenwerking met schrijfster Susan Hill. Phoebe Fox is lerares Eve en wordt gesteund door Jeremy Irvine als militair Harry. Voor de schoolklas is een blik kindsterretjes opgetrokken; Oaklee Pendergast, Jude Wright, Leilah de Meza, Amelia Pidgeon, Alfie Simmons, Pip Pearce en Amelia Crouch.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Ook The Woman in Black 3 en 4 in de planning”

Plaats een reactie