Nieuwe The Woman in Black teaser

teaser the woman in blackRond de release van het laatste Harry Potter deel werd gesuggereerd dat Daniel Radcliffe zou stoppen met acteren en archeologie gaat studeren. “Als het echt waar is dat Daniel wil stoppen met acteren, dan heb je nog een reden extra om naar Harry Potter te gaan. Misschien is dat namelijk de laatste keer dat je Daniel in een film ziet spelen!” schreef de Hitkrant.

Mij maakt het niet uit of Daniel Radcliffe even rust neemt en een studie gaat doen, maar HP7.2 is niet de laatste film waarin de acteur is te zien. Hij verschijnt in 2012 samen met Ciarán Hinds en Janet McTeer in de suspense/horror The Woman in Black van James Watkins.

Daniel Radcliffe speelt de jonge jurist Arthur Kipps, die de opdracht krijgt om naar een afgelegen dorpje te reizen om de papieren van een overledene op orde te brengen. Tijdens zijn werk in het verlaten huis stuit hij achter tragische geheimen, maar wat hem het meest verontrust is de de vrouw in zwarte kleding die hij steeds waarneemt…

De internationale release staat gepland voor februari 2012.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

De Hitkrant? Bestaat dat nog? 😛

Trailer ziet er mooi uit.

Martijn Knegt
12 jaren geleden

Ik kijk ook erg uit naar deze film. Het origineel was in ieder geval een goeie tv film!

Very Bloody Mary
12 jaren geleden

Ook ik ben benieuwd. Kan niet wachten!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x