Vervolg It Follows nog gruwelijker

They Follow heet het vervolg op It Follows van NEON en wordt opnieuw geschreven en geregisseerd door David Robert Mitchell. In het eerste deel had Jay Height (Maika Monroe) last van een bovennatuurlijke kracht die haar achterna zat. In het tweede deel gaat deze kracht OVERAL zijn.

They Follow poster

Monroe is binnenkort te zien in Longlegs, de aankomende horror met Nicolas Cage als moordende psychopaat. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet uitkijkt naar haar terugkerende rol als Height: ‘David is briljant,’ vertelt ze aan Collider, ‘It Follows was met recht een gamechanger in het genre. Hij is zeker van zijn zaak dat hij nog meer over-the-top gaat met het vervolg They Follow.’

Ze vertelt verder ‘Het vervolg is grootser, donkerder en echt meer fucked up. En dan had ik alleen nog maar het script gelezen. Ik kijk echt uit naar deze rol, er is nog een hoop om te verkennen met het personage. Tuurlijk, het wordt zwaar, maar ik ga een uitdaging zeker niet uit de weg.’

De trailer van het eerste deel It Follows

Het filmen moet nog beginnen, dus we kunnen op dit moment nog niet veel over het plot of de andere acteurs zeggen. Als je het eerste deel nog eens wilt kijken, dan kun je terecht bij Pathe Thuis. Deze had gemengde reviews, niet iedereen was er even gecharmeerd van. Wat vond jij ervan, kijk jij uit naar een deel 2?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Vervolg It Follows nog gruwelijker”

  1. Ik vond het eerste deel echt geweldig! Hopelijk krijgt het 2de deel weer dezelfde sfeer, want dat maakte het eerste deel erg sterk.

    Beantwoorden

Plaats een reactie