Nederlandse thriller Claustrofobia nu gratis online

Halverwege maart kondigde SNOEEP de online film Claustrofobia aan, een Nederlandse film over orgaanroof en gratis online te bekijken is. De release zou eind mei plaatsvinden, maar werd een paar week uitgesteld. Inmiddels is het debuut van regisseur Bobby Boermans dan online te bekijken.

De thriller is geheel gratis te bekijken door financiering van De Vriendenloterij en Maag Lever Darmstichting. Daarnaast komt een deel van het geld van adverteerders en zullen deze partijen je aanbiedingen sturen na het kijken van de film. Wil je geen reclame ontvangen, dan kun je de film voor €2,39 bekijken.

Eva (Carolien Spoor) is een mooie jonge studente. Als ze een prachtig appartement vindt in Amsterdam, ontmoet ze haar nieuwe buurman Alex (Dragan Bakema). Eva en haar vriendin Cynthia (Juliette van Ardenne) zijn meteen onder de indruk van deze charmante man. Als na een avondje stappen Cynthia bij Alex achterblijft en Eva alleen thuis komt, merkt er iemand anders in het appartement is. De indringer bespringt haar en Eva raakt buiten bewustzijn.

Enkele uren later ontwaakt Eva vastgeketend aan een bed in een kale betonnen kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen en nog minder waarom ze vast wordt gehouden. Haar onbekende ontvoerder verzorgt haar goed, misschien zelfs iets te goed. Pas als ze de enorme snee in haar buik ontdekt, slaat de paniek echt toe.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZdXxhhgtPFU&w=620&h=383]

De thriller Claustrofobia is online te kijken via de website, later via mobiele devices en dvd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

11 gedachten over “Nederlandse thriller Claustrofobia nu gratis online”

 1. klinkt wel aardig, beetje standaard verhaal maar kan best leuk zijn, hou niet van NL films, maar toch ga ik even een kijkje nemen 😉

  Beantwoorden
 2. Ik heb mij zowel geregistreerd als, via de telefoon een betaling gedaan, maar beide werkt het niet. Ik blijf maar tegen een zwart scherm aankijken???? Jammer had de film graag willen zien

  Beantwoorden
 3. De film net bekeken. En het is écht de moeite waard. Idd beetje standaard verhaal (en soms beetje voorspelbaar), maar de film zit goed in elkaar. Toch weer een van de betere nederlandse film ben meestal niet zo’n van

  Beantwoorden
 4. @gorgal, ik weet niet, dan kan je zoveel beter horen als mensen niet goed kunnen acteren, vind het vaak erg nep overkomen, natuurlijk zijn er wel een paar fijne NL films hoor 😉 daar niet van maar over het algemeen, ben ik voor de engelstalige ofzo.

  Beantwoorden

Plaats een reactie