Nederlandse thriller Claustrofobia nu gratis online

Halverwege maart kondigde SNOEEP de online film Claustrofobia aan, een Nederlandse film over orgaanroof en gratis online te bekijken is. De release zou eind mei plaatsvinden, maar werd een paar week uitgesteld. Inmiddels is het debuut van regisseur Bobby Boermans dan online te bekijken.

De thriller is geheel gratis te bekijken door financiering van De Vriendenloterij en Maag Lever Darmstichting. Daarnaast komt een deel van het geld van adverteerders en zullen deze partijen je aanbiedingen sturen na het kijken van de film. Wil je geen reclame ontvangen, dan kun je de film voor €2,39 bekijken.

Eva (Carolien Spoor) is een mooie jonge studente. Als ze een prachtig appartement vindt in Amsterdam, ontmoet ze haar nieuwe buurman Alex (Dragan Bakema). Eva en haar vriendin Cynthia (Juliette van Ardenne) zijn meteen onder de indruk van deze charmante man. Als na een avondje stappen Cynthia bij Alex achterblijft en Eva alleen thuis komt, merkt er iemand anders in het appartement is. De indringer bespringt haar en Eva raakt buiten bewustzijn.

Enkele uren later ontwaakt Eva vastgeketend aan een bed in een kale betonnen kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen en nog minder waarom ze vast wordt gehouden. Haar onbekende ontvoerder verzorgt haar goed, misschien zelfs iets te goed. Pas als ze de enorme snee in haar buik ontdekt, slaat de paniek echt toe.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZdXxhhgtPFU&w=620&h=383]

De thriller Claustrofobia is online te kijken via de website, later via mobiele devices en dvd.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
minischaapje
minischaapje
12 jaren geleden

klinkt wel aardig, beetje standaard verhaal maar kan best leuk zijn, hou niet van NL films, maar toch ga ik even een kijkje nemen 😉

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Waarom hou je niet van Nederlandse films, minischaapje?

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Damn, bij mij werkt de link momenteel niet, of is het pas vanavond te bezien?

cindy
cindy
12 jaren geleden

Ik heb mij zowel geregistreerd als, via de telefoon een betaling gedaan, maar beide werkt het niet. Ik blijf maar tegen een zwart scherm aankijken???? Jammer had de film graag willen zien

lucette schutte
lucette schutte
12 jaren geleden

Wij hebbenhet zelfde de film wel betaald maar ook zwart beeld.
Tja zo krijg je de centen wel bij elkaar

Gert-Jan
Gert-Jan
12 jaren geleden

De film net bekeken. En het is écht de moeite waard. Idd beetje standaard verhaal (en soms beetje voorspelbaar), maar de film zit goed in elkaar. Toch weer een van de betere nederlandse film ben meestal niet zo’n van

minischaapje
minischaapje
12 jaren geleden

@gorgal, ik weet niet, dan kan je zoveel beter horen als mensen niet goed kunnen acteren, vind het vaak erg nep overkomen, natuurlijk zijn er wel een paar fijne NL films hoor 😉 daar niet van maar over het algemeen, ben ik voor de engelstalige ofzo.

minischaapje
minischaapje
12 jaren geleden

@gert-jan dan moet ik em ook maar eens bekijken 😉

lucette schutte
lucette schutte
12 jaren geleden

net weer geprobeert en weet zwart beeld.
Baal ervan . De centen kwijt en de film nog neit gezien.
Oplichters zijn het

Gert-Jan
Gert-Jan
12 jaren geleden
Antwoord aan  lucette schutte

Misschien even kijken of flashplayer wel geupdatet is. Ook geprobeerd in IE, Firefox, Chrome, Opera, Safari??

pien
pien
11 jaren geleden

Beetje jammer dat ik op de site Claustrofobia.nl de film niet kan kijken zoals overal aangegeven staat!!..

11
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x