Met deze vijf horrorfilms vier je een spannend Oud & Nieuw

Happy New Year - The Crypt Keeper van Tales from the Crypt TV-series

Luid het nieuwe jaar in met de beste horrorfilms! Bij elke feestdag zijn wel horrorfilms te vinden. Voor Oud & Nieuw blijkt het aanbod van films niet zo groot. Maar er zijn zeker wel pareltjes waarmee je spannend Oudejaarsdag kan vullen. Heb jij nog leuke aanvullingen? We lezen het graag in de reacties! Hier vind je onze top 5 voor tijdens een gruwelijke jaarwisseling!

5. Kristen

2015, Mark Weistra

Kristen Officiële Trailer
Kristen (DVD)
Kristen Welling (Terence Schreurs) is op Nieuwjaarsavond in haar eentje het café van haar vader aan het schoonmaken. Dan gaat de telefoon. Een onbekende man knoopt een praatje aan, dat gaandeweg steeds ongemakkelijker wordt. Kristen hangt op maar de man blijft terugbellen. Hij blijkt haar diepste geheimen te kennen. Kristen voelt zich bedreigd en belt de politie, maar die komt niet. Intussen probeert de onbekende man het café binnen te dringen en raakt Kristen verzeild in een ware nachtmerrie. Wie is de onbekende en waarom heeft hij het op Kristen voorzien?

4. The Signal

2007, David Bruckner, Dan Bush en Jacob Gentry

The Signal (2007) Official Trailer #1 - Horror Movie HD
The Signal (DVD)
Terwijl glazen worden geheven tijdens een toast op Nieuwjaarsavond, weet een mysterieus signaal er voor te zorgen dat mobiele telefoons, radio's en televisietoestellen mensen in weergaloze moordenaars veranderen.  The Signal bevat dit gruwelijke verhaal in drie delen, waarin het verhaal in elk deel weer vanuit een ander perspectief en op een andere manier wordt verteld.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€9,00)

3. Countdown

2012, Nattawut Poonpiriya

Countdown (2012 Thai-film) Trailer [Eng Sub] - Yo
Countdown [import] (DVD)
Drie Thaise tieners in New York zijn van plan de Nieuwjaarsavond van hun leven te vieren. Ze bellen Jesus, een drugsdealer, om wat middelen langs te brengen, zodat ze het einde van het jaar in stijl kunnen 'vieren'. Het bezoek van Jesus zal hun leven echter voor altijd veranderen.

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€40,99)

2. Ghostbusters II

1989, Ivan Reitman

Ghostbusters II (Trailer 1989)
Ghostbusters 1-2
Vijf jaar na de gebeurtenissen in de eerste film zitten de Ghostbusters midden in de rechtszaken, en raken ze bankroet. Wanneer Dana echter weer problemen begint te krijgen met spoken  komen de jongens weer in actie. Een van de spoken kan met Nieuwjaar opnieuw tot leven komen, door bezit te nemen van een kind.  De Ghostbusters komen er achter dat New York opnieuw op het punt staat door bovennatuurlijk kwaad overspoeld te worden, en besluiten de stad nogmaals te redden.

1. Terror Train

1980, Roger Spottiswoode

Terror Train (1980) - Official Trailer
Terror Train [import] (Blu-ray)
Een groepje jongeren haalt een grap uit bij een leerling, de grap gaat mis en er gebeurt een ongeluk waarbij een van hen in een ziekenhuis terecht komt. Vier jaar later is het examenjaar van de studenten en besluiten ze op Nieuwjaarsavond een gekostumeerd feestje te houden in een oude en vervallen trein. Die nacht sluipt er ook een moordenaar rond de verloren trein rond, verkleed in een kostuum, en slacht de studenten een voor een af.

Verkrijgbaar bij:

amazon.nl (€156,15)

Ons recept voor een lekker nieuw jaar?

Een lepel geluk, een snuifje succes met als hoofdingrediënt heel veel horrorfilms in het nieuwe jaar!

De Nachtvlinders wenst jullie een gruwelijk nieuwjaar toe!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Met deze vijf horrorfilms vier je een spannend Oud & Nieuw”

Plaats een reactie