Tormented Souls komt met demo, releasedatum in augustus

Ontwikkelaar Dual Effect heeft laten vallen dat hun survival horror Tormented Souls op 27 augustus zowel digitaal als fysiek een release krijgt. Eerst was er nog sprake dat de vorige generatie consoles overgeslagen zou worden, maar dat is niet meer het geval. Het spel komt dus naar PS4 en PS5. En om alvast in de stemming te komen is er nu al een demo te downloaden voor de PS5, waarin je de eerste 40 minuten van het spel kan spelen. Tormented Souls komt verder ook naar Nintendo Switch en PC.

Caroline Walker is naar Winterlake toe. Zij onderzoekt daar de verdwijning van een tweeling, maar dan gebeurd er iets met Caroline. Zij wordt naakt, in de war en aan allerlei apparatuur verbonden wakker in een badkuip. Vechtend voor haar leven moet ze de weg naar buiten zien te vinden uit het verlaten landhuis waar ze naar toe is gebracht.

een van de geteisterde zielen

Zie hieronder voor de trailer, wat mij betreft is dit een spel wat ik niet moet missen. Ga jij deze spelen of heb je de demo al gespeeld? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder of in onze Discord.

Tormented Souls - Cinematic Trailer [ENG]

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie