Toshiro: nieuwe comic vol katana’s, steampunk en Lovecraftiaanse horror

toshiroIn juni verschijnt er een comic met een unieke mengelmoes van katana’s, steampunk en Lovecraftiaanse horror, genoemd naar de heldhaftige hoofdpersoon: ‘Toshiro’.

In een Victoriaanse klokkenwereld waar op stoom gedreven tanks en katana’s elkaar tegenkomen leeft de mechanische samurai, Toshiro. Toshiro vecht tegen kwade krachten om de mensheid te beschermen en wordt bijgestaan door Quicksilver Bob, een wereldberoemde avonturier. Samen met Bob gaat Toshiro de strijd aan met de sterkste vijand die de Aarde ooit zal kennen, een kwaadaardig kwalachtig wezen die zielen steelt en zombies maakt.

Toshiro is geschreven door Jai Nitz (Dream Thief) en getekend door Janusz Pawlak en telt maar liefst 168 pagina’s. Jai en Janusz wilden een unieke comic creëren door verschillende genres met elkaar te mengen, waaronder Victoriaanse steampunk, alternatieve geschiedenis en Lovecraftiaanse monsters. De manier waarop het verhaal wordt verteld is geïnspireerd door Tezuka’s Astro Boy. Door deze combinatie van genres hopen ze verschillende soorten fans aan te trekken, die van dit gloednieuwe en spannende avontuur zullen genieten.

Toshiro is te koop vanaf 4 juni en wordt uitgegeven door Dark Horse Comics.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie