Trailer 30 Days of Night: Dark Days (direct naar DVD)

Het vervolg op 30 Days of Night uit 2007 wordt later dit jaar direct op DVD uitgebracht. Het tweede deel is wederom gebaseerd op de gelijknamige comic van Steve Niles, die ook aan het verhaal van deze film meeschreef. 30 Days of Night: Dark Days wordt geregisseerd door Ben Ketai, die eerder verantwoordelijk was voor de miniseries van 30 Days of Night uit 2007/2008.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

30 days of night - dark daysHet is al bijna een jaar geleden dat de de bevolking van het stadje Barrow in Alaska werd gedecimeerd door vampieren tijdens de jaarlijkse poolnacht, 30 dagen zonder zonlicht. Stella Olemaun is nog zwaar getraumatiseerd over de gebeurtenissen en het verlies van haar man.

Tijdens een wereldreis probeert zie iedereen van het bestaan van vampieren te overtuigen. maar ze wordt veelal uitgelachen. Als ze de handdoek in de ring wil gooien wordt ze benaderd door een groep vampierenjagers, die haar de kans van haar leven bieden: Wraak!

Voor de hoofdrol Stella Olemaun wordt Melissa George uit deel 1 vervangen door Kiele Sanchez. Andere rollen zijn weggelegd voor Mia Kirshner, Rhys Coiro, Diora Baird, Harold Perrineau, Troy Ruptash, Monique Ganderton, and Katherine Isabelle. Een cast dat bij een DVD-release past.

30 Days of Night: Dark Days verschijnt 5 oktober in de VS op Blu-ray en DVD, met aardig wat extra’s: Behind the scenes, van comic naar film, make-up effects en audiocommentaar.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie