Trailer Abigail bijt in je nek en laat niet meer los

Radio Silence trakteert ons op een nieuwe, bloeddorstige kijk op onze vrienden met lange hoektanden. Abigail laat ons een kant van vampiers zien die we nog niet zo vaak gezien hebben. Nou, daar hebben we wel zin in, toch?

Het gaat over een groep criminelen die een 12-jarige ballerina ontvoeren, de dochter van een stinkend rijke onderwereldfiguur. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, moeten ze eerst nog ‘alleen maar’ een nacht in een afgelegen landhuis op het kleine meisje passen. Ze komen er veel te laat achter dat het meisje niet zo onschuldig blijkt te zijn als ze doet voorkomen.

Te mooi om waar te zijn... Abigail is niet wie ze lijkt
Te mooi om waar te zijn…

Radio Silence bestaat uit Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillet (Ready or Not, Scream (2022) en Scream IV). Zij zijn dus al bekend met het voorschotelen van toffe films. Het script is van Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) en Guy Busick (Scream, Ready or Not). Verder spelen Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand en Angus Cloud mee. De productie is in handen van William Sherak, Paul Neinstein en James Vanderbilt.

Abigail draait vanaf 18 april in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer Abigail bijt in je nek en laat niet meer los”

Plaats een reactie