Trailer: After The Fall – Nederlandse ontwikkelaar werkt aan nieuwe VR-game

Kennen jullie Arizona Sunshine nog? Die Zombie-survival VR-shooter van Vertigo Games? Die studio heeft weer wat moois voor ons in petto: After The Fall. Deze coöp VR-shooter brengt intense actie met 4 spelers tegelijk in een post-apocalyptische wereld, bezaaid met zombies. In deze nieuwe ijstijd bevind jouw team zich in de bevroren ruïnes van Los Angeles uit 1980, 20 jaar na de apocalyps. Ga op onderzoek uit in de overblijfselen van wat eens een metropool was. Baan je een weg met dodelijke wapens en machtige krachten door hordes zombies en grote level- en eindbazen.

After The Fall is vanaf het begin speciaal ontworpen voor virtual reality en men zegt dat het de ‘Left4Dead van VR’ is. Dat beloofd veel goeds. Het spel maakt volledig gebruik van VR-motion-controls om je het gevoel te geven dat je een hele stoere actieheld uit de jaren 80 bent die zich staande moet houden tijdens hectische gevechten, die je met echte bewegingen bestuurt. Spelers kunnen zich op vijandelijk terrein begeven met teams van 4 spelers, of vergezeld door computergestuurde teamgenoten, om met een arsenaal van even unieke als dodelijke wapens te strijden tegen de hordes van de Snowbreed – bloeddorstige ondode wezens die de mensheid onder de grond hebben gedreven.

After The Fall Gameplay Trailer (Vertigo Games) - Rift, PSVR

De game komt in de zomer van 2021 in ieder geval naar PlayStation VR en PC VR. Andere (VR)systemen zijn ook nog in overweging.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie