Trailer voor horrorfilm ‘All Fun and Games’

Wat als een demoon gewoon een spelletje wil spelen? Dan doe je toch gewoon mee? Geen goed idee blijkt uit de trailer voor de komende horrorfilm All Fun and Games.

In het bos stuit de jongen Jo op een duister mes, dat ontketent een kwaadaardige demon die vastberaden is de levens en zielen van zijn vrienden en familie op te eisen. Dit mes dwingt hen om gruwelijke en dodelijke varianten van kinderspelletjes te spelen. In dit sinistere spel zijn er geen winnaars, slechts overlevenden…

All Fun and Games | Officiële trailer NL

De cast bestaat uit onder andere Asa Butterfield (bekend van Sex Education) en Natalia Dryer (uit Stranger Things). All Fun and Games draait vanaf 23 november in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
19 dagen geleden

Alleen al op basis van de trailer zie ik dat Asa Butterfield compleet verkeerd is gecast. Ik vind zijn posessed boy meer lach- dan angstwekkend. Deze trailer doet me niet echt op het puntje van mijn stoel zitten.

Rob
Rob
1 dag geleden
Antwoord aan  Rob

Ik heb hem gisteren gezien en mijn verwachtingen zijn volledig uitgekomen. Dit is een bloedeloze, spanningsloze 13 in een dozijn film. En Asa Butterfield is vreselijk (onbedoeld) grappig als bezeten tiener. Hij loopt continue met zijn hoofd voorover gebogen en onder zijn wenkbrauwen doorkijkend door de film en dat is vooral lachwekkend.
Nee, als je geen moviepass hebt en er dus gratis naar toe kan, vermijd deze film dan maar. Je mist echt niets.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x