Trailers horror/dramaserie American Horror Story

Van de makers van Nip/Tuck en Glee (Ryan Murphy en Brad Falchuk) komt Fox in oktober met de horror/dramaserie American Horror Story. De eerste teasers maakten vooral nieuwsgierig. In deze trailers leren we de familie kennen waar het allemaal om draait.
tv-serie: american horror story
American Horror Story gaat over de therapeut Ben Harmon (Dylan McDermott) en zijn vrouw Vivien (Connie Britton), die met hun dochter (Taissa Farmiga) van Boston naar Los Angeles verhuizen om hun verleden achter zich te laten. De nieuwe woning van het gezin lijkt een echo van het verleden, Amerikaanse Horror Story heeft een sterke bovennatuurlijke elementen, zo wordt de huishoudster (Frances Conroy/Alexandra Breckenridge) door de twee echtgenoten anders ervaren.

De serie start 5 oktober op de Amerikaanse zender FX, wat staat voor Fox Extended. Fox Channels Benelux liet weten dat er wel wordt gekeken of American Horror Story in Nederland en België op FOXlife zal worden uitgezonden, maar dat het niet zeker is.American Horror Story - Creators

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailers horror/dramaserie American Horror Story”

 1. zzoals je weet is glee ook een succes hit serie dus hoezzo hard hoofd in denk je nu echt dat dit een glee achtige serie wordt

  als dit van de makers van glee en niptuck is verwacht ik weer een klasse serie net alss glee en niptuck

  Beantwoorden
 2. Nog nooit een aflevering van Glee of Nip/Tuck gezien en heb er ook geen interesse in. Dit is echter een heel aardige serie tot nu toe. Echt eng is het niet, en het verhaal stuitert een beetje alle kanten op, maar het is wel mooi gemaakt en niet saai. Ben nog steeds niet afgehaakt na 6 afleveringen.

  Beantwoorden
 3. Ik heb nu 4 afleveringen gezien en ik ben positief verrast. Het is lekker naargeestig, de karakters boeien en het is allemaal bloederig genoeg. De schrikelementen en sfeer zijn ook dik in orde. Wel ben ik benieuwd of de verhaallijn boeiend en “geloofwaardig” blijft. Tot nu toe ben ik in ieder geval overtuigd….

  Beantwoorden

Plaats een reactie