Trailer voor The Amityville Murders

Misschien wel het meest verfilmde moordzaak ooit, Ronald DeFeo Jr. vermoordde in 1974 zijn ouders, broer en zus in hun huis in Amityville. Drie jaar later verscheen het boek The Amityville Horror van Jay Anson en volgend jaar een nieuwe verfilming: The Amityville Murders. Het plot is daarom niet heel bijzonder, de trailer maakt wel wat nieuwsgierig

The Amityville Murders | Official Trailer HD | In Theaters and Exclusive on iTunes Feb. 8, 2019

In de nacht van 13 november 1974 nam Ronald DeFeo Jr. een krachtig geweer en vermoordde hij zijn hele familie terwijl ze sliepen. Bij zijn proces beweerde DeFeo dat ‘stemmen’ in het huis hem bevel hadden gegeven te doden. Dit is hun verhaal.

De film is geschreven en geregisseerd door Daniel Farrands met in de hoofdrollen John Robinson, Chelsea Ricketts, Diane Franklin en Paul Ben-Victor. De film komt in februari volgend jaar uit, maar waarschijnlijk moeten we hier langer wachten en hopen dat hij op een streamingdienst verschijnt.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
4 jaren geleden

Hij staat al bij Telfort erop als huur film.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x