Antlers, een nieuwe horror van Guillermo del Toro

In 2020 komen er weer heel wat nieuwe horrorfilms uit. Zo ook de horrorfilm Antlers, geproduceerd door de gouden handen van Guillermo del Toro, J. Miles Dale en David S. Goyer. De regie is in handen van Scott Cooper.

Antlers  gaat over Thomas (Lucas Weaver), een teruggetrokken jongen van een jaar of 8. Hij vangt in het bos dieren om mee naar huis te nemen en vervolgens te voeren aan iets wat in zijn huis schuilhoudt. Als Thomas weer een maaltijd klaarmaakt, hoort hij het breken van glas, hij rent er naar toe en hij ziet bloed op de grond bij een gebroken raam. Dit suggereert dat het wezen ontsnapt is. De juf van Thomas, Julia Meadows (Keri Russell) valt op dat Thomas zich vreemd gedraagt. De broer van Julia is Sheriff Paul (Jesse Plemons) en  heeft het druk met een vreemd sterfgeval waarbij een deel van een gewei word aangetroffen.
Julia vind het gedrag van Thomas zo vreemd dat het  haar nieuwsgierigheid wekt en ze gaat op onderzoek uit. Ook de Sheriff onderzoekt het sterfgeval en zo leidt het onderzoek  van Julia en de Sheriff, beide naar Thomas toe. De trailer laat zien dat het wezen soort van transformeert naar iets wat een gewei heeft. Is dit de vader van Thomas?

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De film lijkt een mengelmoes te worden van Mimic, Ginger Snaps en een vleugje The Ritual. De trailer maakt me zeker nieuwsgierig naar deze film.
Vanaf 16 april 2020 draait Antlers in de Nederlandse bioscoop.

3 gedachten over “Antlers, een nieuwe horror van Guillermo del Toro”

  1. Ik kan me n.a.v. de trailer nog niet echt een beeld vormen. Meer een teaser dan een trailer. Maar er zitten goede beelden in. En Del Toro… Dus ja, deze ga ik checken als hij tenminste hier in de bios komt.

    Beantwoorden
  2. Ik zag in het voorprogramma van ‘Till Death’ vanavond weer een trailer voor ‘Antlers’.
    Het lijkt erop dat hij alsnog in de bioscoop komt. Dat zou mooi zijn. De trailer zag er goed uit. Ik zou hem graag nog in de bioscoop zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie